Zondag 9 april is het weer zover: de Rotterdam Marathon. Je weet wel die marathon die het mooiste, leukste, muziekaalste en ludiekste is van héél Nederland!
Van Running Blind lopen 3 estafette teams mee, 2 teams voor de Dirk Kuijt Foundation en 1 team voor MEE Rotterdam en Pameijer. Daarnaast lopen diverse Running Blind lopers de Duo-marathon, dus twee lopers een halve marathon. Gelijktijdig met de marathon gaan de 10 km lopers van start. Oh nee, de ¼ Marathon-lopers.
Alle afstanden starten om 10:00 uur. Meer info op: http://www.nnmarathonrotterdam.nl/evenement/programma/
Naast de RB-ers gaan personeelsleden van MEE Rotterdam en Pameijer de strijd met zichzelf aan.
Rob Baars, onze trainer van Rotterdam, heeft weer een onderkomen gereserveerd: het Verolme Paviljoen aan de Leuvehaven. Voor locatie zie: https://www.google.nl/maps
Al de lopers en begeleiders, totaal zo’n 90 a 100,  krijgen natuurlijk een beetje trek van al dat gezwoeg en willen na afloop wel een versnapering. Daarom gaat Team 130 RopaRUNningblind de catering verzorgen, dus soepje, broodje, enz. Pameijer schenkt ons een budget voor de inkoop van de levensmiddelen. Wij bepalen zelf de verkoopprijs van de snacks, maar we willen natuurlijk bescheiden blijven.De totale omzet is voor ons Team 130 RopaRUNningblind en hiermee voor de Roparun Palliatieve Zorg.
De eerste ¼ Marathon-lopers zijn om circa 11:00 weer terug en de laatste (estafette-)marathon loper om 15:00 uur.
De locatie is eenvoudig te bereiken met de Metro, metrostation Beurs of Leuvehaven.

Comments are closed.